عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد

کرملین: آمریکا و ناتو عملاً طرف غیرمستقیم در جنگ اوکراین هستند

سخنگوی کاخ کرملین ضمن رد ادعاها درباره مذاکرات مقام ارشد مسکو با نمایندگان آمریکایی، گفت مصادره دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای عاملان خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (سه‌شنبه) گزارش‌های ادعایی درباره انجام شدن گفتگوهایی بین مقام‌های این کشور و نمایندگان آمریکا را تکذیب کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین، در پاسخ به سوالی درباره اقدام کشورهای غربی برای مصادره اموال روسیه در خارج از کشور، گفت: «تلاش برای مصادره دارایی‌های روسیه عواقبی برای همه کشورهایی که تلاش می‌کنند به آن اقدام کنند، خواهد داشت».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی ضمن اشاره به حمایت‌های نظامی مکرر کشورهای غربی از اوکراین برای جنگ با روسیه، توضیح داد: «دخالت ایالات متحده و ناتو در اوضاع اوکراین واضح است و آنها عملاً به طرف‌های غیر مستقیم در این درگیری تبدیل شده‌اند».

 

سخنگوی کرملین همچنین با رد ادعای سفر «دیمیتری مدودف» معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه به ترکیه برای مذاکره با نمایندگان آمریکا به منظور مقدمه‌چینی برای آغاز مذاکرات با اوکراین، گفت اینگونه گزارش‌ها جعلی و نادرست است.

 

طبق این گزارش، پسکوف در پاسخ به سوالی در این‌باره اظهار داشت: «خیر، نمی‌توانم تأیید کنم. متأسفانه تعداد خبرهای جعلی در کانال‌های تلگرامی، برخی مواقع از مقدار اطلاعات واقعی فراتر می‌رود، بنابراین بیایید در این مورد خلاق و فلسفی باشیم».

 

وی در ادامه واکنش اوکراین و کشورهای غربی به اعلام آتش‌بس یکجانبه روسیه به بهانه سال نو میلادی را «غیر قابل درک، غیرقابل توضیح و بدبینانه» توصیف کرده و گفت: «اینکه بخواهیم بار دیگر چنین آتش‌بس‌هایی اعلام کنیم، به تصمیم رئیس‌جمهور بستگی دارد».

 

این مقام روس همچنین از تایید یا تکذیب گزارش‌ها درباره انتصاب ژنرال «الکساندر لاپین» به‌عنوان رئیس ستاد کل نیروی زمینی روسیه اجتناب کرد.

 

پیش از این، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه ضمن تاکید بر توسعه شبکه سه‌گانه اتمی این کشور در سال ۲۰۲۳، گفته بود برنامه‌های آموزشی و تامین تجهیزات نظامی مسکو باید بر اساس تجربیات جنگ‌های سوریه و اوکراین باشد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار